Fabiola Juárez
Nutricionista i investigadora
Responsable de projectes de salut de la Fundació Alícia. Enginyeria tècnica agrònoma amb especialitat en Indústria Alimentària per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Màster en Nutrició i Alimentació per la Universitat de Barcelona (UB) i diplomada en Nutrició Humana i Dietètica pel CESNID-UB. Compta amb experiència en recerca com a tècnica de recerca durant cinc anys a l’Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau i durant 10 mesos al departament d’R+D de l’empresa Gallina Blanca Star. També té experiència com a nutricionista en prevenció d’obesitat infantil dins dels programes del Departament de Salut del Govern de Gal·les al Regne Unit, com nutricionista a planta de l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona i en l’àmbit de la restauració col·lectiva, en residències per a la tercera edat.
Actualment investiga sobre alimentació, textura modificada i disfàgia, entre altres recerques. També participa en el projecte Gent gran, autonomia, alimentació i xarxes comunitàries de suport i dinamització del teixit comercial (GEGAAN), que ha estat seleccionat pel Barcelona Institute of Technology de l’Ajuntament de Barcelona en el marc de la convocatòria d’ajuts per a projectes d’innovació urbana.