Alimentació, gaudi i benestar a la vellesa
- Quan
- 10 de Juny 2021 de 11:00 a 12:00
- Tipologia
- Presencial (amb inscripció prèvia)
A mesura que ens anem fent grans experimentem una sèrie de canvis fisiològics, nutricionals i també socials, que impliquen haver d'adaptar la nostra alimentació: la major necessitat d'alguns nutrients com la vitamina D, les proteïnes o el zinc; l'adaptació de la textura quan apareixen problemes per mastegar o empassar; la reducció de la ingesta de sal per cuidar la salut cardiovascular; la disminució de dolços pel sucre alt; fins a la dificultat de cuinar com sempre per l'aparició de debilitat muscular, entre altres.
Aquest taller està dirigit a persones grans que viuen soles o en parella i que encara tenen l'autonomia suficient per planificar, anar a comprar, cuinar i menjar. Persones que es volen cuidar alimentant-se de la manera més sana d'acord a les seves necessitats i continuar gaudint de l'experiència de menjar bé. Mostrarem estratègies per planificar millor els àpats i explicarem d'una manera fàcil i aplicada les tècniques de cuina ràpides i saludables personalitzades segons cada circumstància.
Activitat emmarcada en la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible Barcelona 2021.
- Itinerari
- Biennal
- Format
- Taller
- Participants
- Fabiola Juárez,
- Joan Ribas
- Amb la col·laboració de:
-
Projecte RADARS.