L’oceà al límit
- Quan
- 13 de Juny 2021 de 19:45 a 20:30
- Tipologia
- Presencial (amb inscripció prèvia)
Com conservar i restaurar els nostres mars
A càrrec d’Stefano Ambroso, Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC).
Sabies que els esculls de corall proveeixen de recursos i aliment a més de 500 milions de persones? No obstant això, en les últimes dècades la pesca i el canvi climàtic estan delmant aquests i molts altres ecosistemes marins. Si t'apassiona el mar, acosta't a conèixer què fan els científics i les científiques per conservar-los.
Peix amb etiqueta?
A càrrec de Sara Mohamed, Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC).
Inicia’t en el consum sostenible de productes del mar. Els recursos marins són de gran valor, una font de proteïnes i nutrients en l'alimentació global, però és un recurs limitat: segons la FAO, el 75% de les espècies amb valor comercial estan afectades per la sobrepesca. Un consum responsable pot contribuir a protegir-lo. Aprèn a reconèixer l'etiquetatge de productes del mar i què vol dir realment "peix sostenible".
Presentat per Òscar Aznar Alemany, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).
- Itinerari
- Festa de la ciència
- Format
- Diàleg
- Microxerrada
- A tenir en compte:
-
Aquesta activitat tindrà lloc al pati del PRBB.