Límits planetaris i alimentació

Activitat acabada. Reviu-la!

Quan
09 de Juny 2021 de 19:30 a 20:30
On

Plaça Ramon Torres Casanova

Tipologia
Presencial (amb inscripció prèvia)
Reproducció en directe (obert)

El 2009, l'Institut de Resiliència d'Estocolm (SRC) va desenvolupar el concepte de “límits planetaris”. Dins d’aquest concepte s’identifiquen set límits biofísics que, si els sobrepassem, poden posar en perill la vida en el nostre planeta. 

Un d’ells és el canvi climàtic, en el qual, la forma com produïm i consumim aliments juga un paper clau. Els sistemes alimentaris contribueixen a les emissions de gasos d’efecte hivernacle entre un 21% i un 37%. És necessari reduir aquesta contribució i, alhora, desenvolupar sistemes resilients capaços d'alimentar-nos de manera sostenible i saludable. 

En aquesta conferència plantejarem la relació entre canvi climàtic i nutrició en el marc dels límits planetaris.

Activitat emmarcada en la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible Barcelona 2021.

Entrades esgotades
Itinerari
Biennal
Format
Diàleg
Participants
Cristina Tirado
Moderadora
Marta G. Rivera Ferre

També et pot interessar