Covid-19 i sistemes alimentaris: un debat necessari
- Quan
- 08 de Juny 2021 de 19:30 a 20:30
- Tipologia
- Presencial (amb inscripció prèvia)
- Traducció simultània
La covid-19 ha canviat les nostres vides. Mentre pràcticament totes les nostres mirades estan posades en els aspectes sanitaris, en aquesta taula rodona ens preguntem, què té a veure la covid-19 amb l'alimentació?
Debatrem sobre la relació de doble sentit de la covid-19 i els sistemes alimentaris, en particular aquells industrialitzats i globalitzats. Per exemple, la desforestació o la pèrdua de biodiversitat associada a la producció industrial d'aliments, i el transport quilomètric dels mateixos són factors necessaris per a l'expansió del virus. D'altra banda, les mesures sanitàries han posat en evidència la vulnerabilitat dels sistemes industrialitzats, mentre que les conseqüències econòmiques derivades de la pandèmia incrementen els episodis de pobresa alimentària.
Activitat emmarcada en la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible Barcelona 2021.
- Itinerari
- Biennal
- Format
- Debat
- Participants
- Robert G. Wallace,
- Elisa Oteros-Rozas,
- Delia Grace Randolph