Alimentació, energia i salut
- Quan
- 13 de Juny 2021 de 10:10 a 10:40 - 10:25 a 10:55 - 10:40 a 11:10 - 10:55 a 11:25 - 11:10 a 11:40 - 11:25 a 11:55 - 11:40 a 12:10 - 11:55 a 12:25
- Tipologia
- Presencial (amb inscripció prèvia)
Escolta el teu estómac
Taller càrrec de Griselda Herrero Martín, Norte Salud Nutrición.
Conèixer els nostres signes de fam i sacietat és molt important per a dur una dieta correcta i saber quan mengem amb gana o sense ella. Segur que més d’una vegada t’has sentit molt ple o plena, o bé has menjat sense gana. Vine a aprendre a identificar-los i comprendre’ls.
Descobreix els compostos fenòlics de fruites i verdures
Demostració a càrrec de Neda Ahmadiani, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), entitat beneficiària del programa TECNIOspring Plus/Industry (Marie Curie Actions) d’ACCIÓ-Generalitat de Catalunya.
Els compostos fenòlics són molècules orgàniques que es troben en moltes plantes i constitueixen els antioxidants més abundants en la dieta humana. Familiaritza't en aquesta demostració amb els compostos fenòlics i descobreix com s'extreuen al laboratori, quines són les seves propietats químiques i físiques, i quines aplicacions se'ls dona en alimentació.
Inventors i inventores d’energia eficient
Taller a càrrec de Fundació Naturgy.
Descobreix en família què és l’energia, quins són els seus usos i les principals fonts d’on prové la que utilitzem en el nostre dia a dia. Mitjançant diversos experiments, descobriràs com les noves tecnologies energètiques ajuden a millorar el medi ambient.