Toni Massanés
Director general de la Fundació Alícia i gastrònom. Diplomat en cuina a Barcelona i Tolosa de Llenguadoc. Ha conegut in situ diferents cultures culinàries del món, ha dirigit l’inventari del Corpus Culinari Tradicional Català i és autor de diversos llibres sobre cuina i cultura alimentària. Col·labora en guies nacionals i internacionals de restaurants. Col·labora com a crític gastronòmic i d’alimentació en nombroses publicacions i mitjans. Ha rebut el Premi Ignasi Domènech, la medalla al mèrit gastronòmic dels Premis Nadal i el Premi Juan Mari Arzak de gastronomia i mitjans de comunicació.
Activitats en què participa
ALIMENTACIÓ SALUDABLE I SOSTENIBLE
ALIMENTACIÓ SALUDABLE I SOSTENIBLE
Type a
Diàlegs
-
dv. 08 Feb | 18:00 h
Jesús Contreras, Elena Roura, Cristina Sáez, Toni Massanés
La Pedrera
Programa Biennal
Del 7 al 11 de febrer
Streamings
Activitats que s'emetran en directe per streaming
Participants
Coneix als participants