Elena Roura
Directora científica de la Fundació Alícia. Doctora per la Universitat de Barcelona (Departament de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia), diplomada en nutrició humana i dietètica, llicenciada en ciència i tecnologia dels aliments i postgraduada en nutrició clínica per la Universitat de Lleida. Ha fet recerca en nutrició i bromatologia d'aliments centrada en el camp dels antioxidants naturals dels aliments. També ha fet de dietista de cuina en diferents hospitals de Catalunya i de professora associada de nutrició i dietètica als ensenyaments d’infermeria del Campus Bellvitge (UB).
Activitats en què participa
ALIMENTACIÓ SALUDABLE I SOSTENIBLE
ALIMENTACIÓ SALUDABLE I SOSTENIBLE
Type a
Diàlegs
-
dv. 08 Feb | 18:00 h
Jesús Contreras, Elena Roura, Cristina Sáez, Toni Massanés
La Pedrera
Programa Biennal
Del 7 al 11 de febrer
Streamings
Activitats que s'emetran en directe per streaming
Participants
Coneix als participants